Vastuullista ja vaikuttavaa vaikuttajamarkkinointia TikTokissa

Tiistai 22. maaliskuuta 2022
klo 10.00-11.00


Webinaarista

Räjähdysmäisessä kasvussa oleva TikTok haastaa jo muut somekanavat niin käyttäjämäärissä kuin katseluajoissa. Vaikka moni näkee TikTokin vielä puhtaasti viihteellisenä kanavana täynnä tanssivideoita, todellisuudessa se tarjoaa mahdollisuuksia myös keskusteluun ja yhteiskunnalliseenkin vaikuttamiseen. Tässä webinaarissa kuullaan, kuinka organisaatiot voivat hyödyntää TikTokia vuoropuhelun ja viestinnän kanavana ja tehdä vastuullista vaikuttajamarkkinointia yhdessä TikTokkaajien kanssa, tuloksellisesti.

Webinaarissa kuullaan mm.
  • Millaiset sisällöt toimivat TikTokissa
  • Kuinka tavoittaa haluttu kohdeyleisö ja herättää keskustelua
  • Case-esimerkkejä onnistuneista vaikuttajakampanjoista
Webinaariin osallistuminen on ilmaista ja webinaarin jälkeen toimitamme tallenteen kaikille ilmoittautuneille


Webinaarissa puhumassa

Pinja Orre

PING Helsinki
Pinja Orre on yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen erikoistunut sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntija. Hän vastaa PING Helsingin ns. social impact -kampanjoista ja -hankkeista. Hän on tehnyt töitä monien julkishallinnon asiakkaiden kanssa mm. Työterveyslaitos, OKM, Sisäministeriö, VNK sekä Huoltovarmuusorganisaatio.

PING Helsinki on yhteiskunnalliseen ja vastuulliseen viestintään erikoistunut vaikuttavuustoimisto, joka auttaa rohkeita asiakkaitaan muuttamaan maailmaa vaikuttajamarkkinoinnin, sosiaalisen median ja PR:n keinoin.
pinjaorre-264.png

Tommi Kari

Meltwater
Tommi Kari vetää sosiaalisen median palveluihin keskittynyttä yksikköä Meltwaterin uusiasiakashankinnassa. Tommin kiinnostuksen kohteena on kansainvälinen vaikuttajamarkkinointi, erityisesti vastuullisuuden näkökulmasta.
tommikari-264.png